Ak Partili Kurtul; “2019 Hayırlara Vesile Olsun”

0
134

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vekili Pakize Ulutaş Kurtul, her yeni yılın, başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarının pekiştiği, daha rahat bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerin filizlendiği bir yıl olduğunu ifade ederek yeni yılın hayırlı vesile olmasını temenni etti.

Milletçe, üzüntü ve sevinçleriyle bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanım yaşadığımızı kaydeden Kurtul; “2019 yılının milletimize ve dünyaya barış, huzur ve refah getirmesini, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını temenni ediyorum. Fert ve millet olarak 2019 yılına dair beklenti ve umutlarımız ise; ilçemizin ve ülkemizin kalkınması, refahı, sükûnu, huzuru, birliği ve dirliğidir. Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2019 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ilçemize, ülkemize ve Hataylı hemşerilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilçemizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, STKların, basın mensuplarının ve saygıdeğer İskenderunluların yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here