90+3’te Yıkıldılar!

0
271

payas bldspor31Stat: Tavas İlçe Stadı

Hakemler: Sezer Yalçın***, Gürcan Çalışkan***, Selahattin Vulaş***

Kızılcabölükspor: Asil Kaan**, Hakan**, Samet**, Sinan**, Çağlayan***, Muhammed**, Yasir* (Dk. 60 Tolga**), İrfan** (Dk. 68 Bartu*), Uğur** (Dk. 85 Bahtiyar*), Mustafa**, Ahmet**

Payas Belediyespor 1975: Hayrullah**, Anıl**, Murat Kurt** (Dk. 55 Tuncay**), Ali Kurt**, Nuri**, Yakup**, Abdullah** (Dk. 85 Ali Yakup*), Yusuf***, Ali Yıldırım*** (Dk. 65 Can**), Başaran**, Volkan**

Goller: Dk.6 Ali Yıldırım (Payas Belediyespor), Dk. 90+3 Çağlayan (Kızılcabölükspor)

Sarı Kartlar: Samet, İrfan (Kızılcabölükspor), Anıl, Yusuf, Can, Tuncay (Payas Belediyespor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta yer alan Payas Belediyespor 1975, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Kızılcabölükspor’dan 1 puan koparabildi. Ligin 10. haftasında Payas Belediyespor 1975, 1-1 berabere kaldığı bu maç sonunda ligdeki altıncı beraberliğini almış oldu.

Temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, Kızılcabölükspor karşında maça hızlı ve etkili bir şekilde başladı. Maçın başında oyunun kontrolünü eline alan Payas Belediyespor 1975, karşılaşmanın 6. dakikasında serbest vuruş kazandı. Yusuf’un kullandığı serbest vuruş ile uzak direk dibi önünde topla buluşan Ali Yıldırım, plase vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 0-1. Golden sonra baskılı oyununu daha da arttıran temsilcimizin geliştirdiği ataklardan sonuç alınamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı da temsilcimizin üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna ortak olan ev sahibi de Payas Belediyespor kalesine etkili gelmeye başladı. Karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın temsilcimizin galibiyeti ile bitmesi beklenirken, ev sahibi 90+3’cü dakikada beraberliği yakaldı. Gelişen Kızılcabölük atağında Mustafa’nın pasıyla buluşan Çağlayan yaklaşık 25 metreden sert ve düzgün vurdu, top üst direğin içine çarparak ağlarla buluştu: 1-1. Maçta bu skor ile tamamlandı. Maçtan sonra kaçan üç puana yanan Payas Belediyespor futbolcuları, adeta yıkıldılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here