5 Temmuz İskenderunspor’da ‘Seçmeler’ Başladı

0
277

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor’un Sportif Direktörü Seyfi Kesik, yaptığı açıklamada 5 Temmuz İskenderunspor’un (A) Takım oyuncu seçmelerinin başladığını ve seçmelerin 30 Ağustos tarihine kadar süreceğini belirtti.

Kesik, konuyla ilgili açıklamasında; “5 Temmuz İskenderunspor’umuzun (A) Takım oyuncu seçmeleri 27-30 Ağustos tarihleri arasında Sarıseki Fuat Tosyalı tesislerinde saat 16.00-19.00 arasında yapılacaktır. 18-22 yaş aralığındaki Hatay geneldeki oyuncuları kapsayan seçimlerden alınan oyuncular (A) takım bünyesine kazandırılacaktır” dedi.

İskenderun’a 3. Lig takımı kazandıran Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise Bölgesel Amatör Lig mücadele edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor için kolları sıvadıklarını kaydetti.

Yerli ve Milli sloganıyla bu toprakların çocuklarına imkan tanımayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Tosyalı; “Hedefi Bölgesel Amatör Ligde yetişecek olan genç oyuncuları 3. Lig takımına kazandırmak. Seçmeler Sarıseki Fuat Tosyalı Tesislerinde yapılacaktır. Dört gün sürecek olan bu seçmelere 18-22 yaş aralığındaki genç oyuncular davetlidir. 22 yaş üstündeki oyuncular için ise kulüp referansı olmak şartıyla takımla antrenmanlara alınacaktır” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here