5 Temmuz İskenderunspor Her Koşulda BAL’a Katılacak!

0
137

5 Temmuz İskenderunspor Kulübünün Sportif Direktörü Seyfi Kesik, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nun 11.05.2021 tarihli “BAL müsabakaları yeni bir statü ve gruplandırma ile oynanacak” adı altındaki duyurusuna istinaden bazı açıklamalarda bulundu. Kesik, hızlandırılmış olarak oynanacağı bildirilen 2020-2021 sezonuna şartlar ne olursa olsun her koşulda katılacaklarını kaydetti.

İskenderun’a layık bir şekilde ligde mücadele edeceklerini de kaydeden Kesik; “Yönetim Kurulumuz 2020-2021 futbol sezonunun planlanan tarihlerde başlayacağını öngörerek hazırlıklarını yapmış, kulübümüz pandemi nedeniyle sürekli ağırlaşan şartlar altında çalışmalarına ara vermeksizin devam etmektedir. Bugün gelinen süreçte Lige katılım kararı  Kulüplerin inisiyatifine bırakılmıştır.

Göreve geldiğimiz ilk gün  “KULÜBÜ BİR YERE TAŞIMAK DEĞİL, OYUNCUYU BİR YERE TAŞIMAK OLAN” olan ilkemizi vazgeçmeden devam ettirmekteyiz. Oynanmayan her sezonun bu çocukların hayatından çalınan gelecekleri olduğunu herkesin bilmesi gerekmektedir.

Hızlandırılmış olarak oynanacağı bildirilen 2020-2021 Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakalarına şartlar ne olursa olsun her koşulda katılacağımızı bildirir, 5 Temmuz İskenderunspor olarak İskenderun’a layık bir şekilde ligde mücadele vereceğiz.

Bizlere bu imkanı sağlayan, formaya değil insana, insanların  geleceğine yatırım yapan Belediye Başkanımız ve Onursal  Başkanımız M. Fatih TOSYALI’ya teşekkür ederiz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here