İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ilçemizde düzenli olarak gerçekleştirilmekte olan “Muhtarlarla Buluşma Toplantısı” kapsamında muhtarlarla bir araya gelerek, gündeme getirilen sorun ve ihtiyaçlar üzerinde istişarede bulundu.
Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Volkan Yeter, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım, Enerjisa Dağıtım Müdürü Mehmet Ali Tunç ve Mahalle Muhtarları hazır bulundu.

Mahalli İdareler Seçimlerinde halkın iradesiyle seçimi kazanarak muhtarlık görevine devam eden ya da muhtarlık görevine yeni seçilen yaklaşık 45 mahalle muhtarımız ile seçim sonrası ilk buluşmasını gerçekleştiren Kaymakam Yönden, mahallelerimizin genel durumu ile sorun ve ihtiyaçlarına yönelik istişare yaptı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Toplantı Salonu’nda icra edilen toplantıda; Mahalle Muhtarları tarafından dile getirilen sorun ve ihtiyaçları dikkatle dinleyen Kaymakam Yönden, çözüme kavuşturulması sürecini hızlandırmak amacıyla ilgili/yetkili kurum yöneticileri ile fikir teatisi yaptı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)







