İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Kemal Köseoğlu Atandı
Yaklaşık iki yıldır İskenderun İlçe Milli eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Tuğrul’un yerine 2014 yılından bu yana İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Kemal Köseoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
Kemal Köseoğlu 29 Haziran 2018 tarihi itibariyle görevine başlarken, görevden ayrılan Mehmet Tuğrul ise, çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı. Çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek onlara hitaben kısa bir veda konuşması yapan Tuğrul; “Değerli Arkadaşlar, 7 Aralık 2016 tarihinde atandığım ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum.
Göreve başladığım günden itibaren Haktan, Adaletten ve Devletçilikten taviz vermeden çalışma gayreti içinden oldum. Sonuçta benimde insan olduğumu unutmayın. Görevi icra ederken zaman-zaman üzücü durumlarla karşılaşabiliriz, istemeden tarafımdan kırıldığınız durumlar varsa haklarınızı helal ediniz. Bilirim ki bu makamda dünya gibi gelip geçicidir.
Her şey birilerinin değil, Rabbimin isteğiyle olur. O ne eylerse en güzelini eyler. Allah’a emanet olunuz. Allah sizleri de doğruluktan, adaletten ayırmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun. Göreve gelen arkadaşımı da tebrik eder kolaylıklar dilerim. Hoşça kalın” ifadelerine yer verdi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)