Zirve Yolunda Büyük Bir Engeli Daha Aşan Samandağspor, İskenderun’dan Galibiyetle Ayrıldı
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden grup lideri Samandağspor, haftanın en önemli karşılaşmasında Körfez İskenderunspor’u 3-1 mağlup ederek, zirve yolunda büyük bir engeli daha aştı.
Hatay Bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Münir Dadı ile Mete Şep’in yönettiği karşılaşmada misafir ekip Samandağspor’a galibiyet getiren golleri 29 ve 35. dakikalarda Yasin Çelik, 73. dakikada da Erol Küçük attı. Körfez İskenderunspor’un tek golünü ise 25. dakikada Mansur kaydederken, bir hayli sert geçen müsabakada her iki takımdan toplam 11 futbolcu sarı kart gördü.
Alınan bu sonucun ardından Samandağspor, Hatay Amatör Küme Süper Liginin ilk yarısının son haftasını da galibiyetle kapatarak 29 puan ile grupta liderliğini sürdürdü.







