Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sarı-Lacivertli kulüp, son olarak Anamur Belediyespor’dan Ersin Işık (Forvet), Dikili Çandarlıspor’dan Gökhan Yılmaz (Sağ Kanat), Siirt Özel İdarespor’dan Samet Sami Bak ile Elmasbahçespor’dan Arsan’ı renklerine bağladı.
Emin El Hasan ile Adlan Canlıka İmzayı Atmıştı
Transfer çalışmalarına hız veren Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor yönetimi, daha önce Suriye uyruklu stoper Emin El Hasan ve Şanlıurfa Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Adlan Canlıka ile anlaşmış ve imza attırmıştı.
Çalışmalar Aralıksız Sürüyor
Öte yandan, Kırıkhanspor yeni sezon öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Bülent Öztürk nezaretinde sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Kırıkhan Temsilcisinde yönetim, alt yapıdan yetişen 5 futbolcuyu da antrenmanlara dahil etti.
Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar, yaptığı açıklamada; “Yönetim kurulu arkadaşlarımız ve teknik heyetimiz ile birlikte iyi bir kadro kurmayı hedefliyoruz. Prensipte anlaştığımız futbolcuları tek-tek Kırıkhan’a davet esip imzaları attırıyoruz. Renklerimize bağladığımız çok sayıda futbolcular var. Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda başka illerde kamp yapma durumumuz da var” dedi.