İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan’ı makamlarında ziyaret ettiler.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilk ziyaretlerini Kaymakam Sarı’ya gerçekleştirdi. İskenderun ve Arsuz’un birbirinden ayrı düşünülmeyecek iki ilçe olduğunun ifade edildiği ziyarette, iki ilçenin durumu hakkında istişarelerde bulunuldu.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ziyaretten ötürü teşekkür ederken, Arsuz başta olmak üzere Hatay’ın gelişimi için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti.
İGC Heyeti daha sonra Arsuz Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan’ı ziyaret etti. Müdür Kalkan, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirirken, ziyaret sohbet ortamında devam etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)







