Firari Katil Zanlısı Yakalandı

0
12

Katil Şüphelisini ‘Pamuk’ Yakaladı!

Defne’de Portakal Bahçesinde bir şahsı satır ile öldürerek üzerindeki 150.000 TL parayı alıp olay yerinden firar eden katil zanlısı emniyet ekiplerinin büyük çabası ile kısa bir süre içerisinde yakalandı.

Cinayet şüphelisi T.E.R., Jandarma’nın “Pamuk” isimli iz takip köpeği tarafından ormanlık alanda tespit edilerek yakalandı.

Şahsı satır ile öldürerek üzerindeki 150.000 TL parayı alıp olay yerinden firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyordu.

Cinayet olayında; Defne ilçesi Hüseyin’i Mahallesinde portakal bahçesi içerisinde, 23.09.2025 günü saat 13.45 sıralarında T.E.R. isimli şahıs, (11.05.1980 doğumlu) A.M.C. isimli şahsı satır ile öldürerek üzerindeki 150.000 TL parayı alıp olay yerinden firar etmişti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here