Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir; “Kurucu İradenin Emrettiği Doğrultuda İlerliyoruz”
Vatan Partisi İskenderun İlçe Örgütü, ellerinde Atatürk resimleri ve Türk bayraklarıyla 10 Kasım Atatürk’ü Anma törenlerine katıldı.
Atatürk Anıtında gerçekleştirilen tören sonunda bir konuşma yapan Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, ‘Kurucu İrade’nin yolunda gittiklerini belirterek; “Atatürk bizim için kurucu iradedir. Onun rotasında yürümeye devam edeceğiz. Atatürk dünyaya örnek olmuş, mazlum milletlerin yanında olmuş, haklarını her zaman savunmuştur. Türk milletine de “Köylü milletin efendisidir, İstikbal göklerdedir” diyerek yol göstermiştir. “Yurtta barış dünyada barış” sözlerini söyleyerek dünya milletlerine örnek olmuştur. Türkiye’nin tam bağımsız bir millet olmasını istemiştir. Halkçılığı, devletçiliği, milliyetçiliği, inkılâpçılığı, cumhuriyetçiliği ile Türk milletine önder olmuştur. Ruhu şad olsun” dedi.

Atatürk’ü, ölümünün 78. yılında anarken eskisi gibi ilginin olmadığını söyleyen Başkan İbrahim Bedir; “10 Kasım’a, 29 Ekim’e gittikçe ilgi azlığı yaşanıyor. Son bir yılda 10 Kasım’da Anıtkabirde ordu, millet birlikteliği var. Ordumuz milletini Anıtkabir’e davet etmiştir, ordumuz Türk milletinden gerekli emir ve talimatları Atamızın önünde alacaktır. Tüm Atatürk ilkelerini ön plana alarak, Atatürk ilke ve hedeflerine hep dikkat ederek ilerliyoruz. Bu ilkelerin Türk milletinde değer bulmasını isteyen bir partiyiz. Kurucu iradenin emrettiği doğrultuda ilerliyoruz. Atatürk’ün anılarını okuyarak geçireceğiz” dedi.







