Ülkemizin saygın sanayi kuruluşları arasında yer alan Asaş Filtre Sanayi bünyesindeki Asaşspor’un Futbol ve Voleybol Okulları Türk sporuna başarılı sporcular yetişmeye devam ediyor.
Asaşspor’da Futbol ve Voleybol Okullarının Yaz Dönemi Kurslarının kapanışı görkemli oldu. Kapanış törenine, Asaş Filtre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp Başkanı Zeki Göçmen’in yanı sıra 350 civarında sporcu ve aileleri katılım gösterdi.

Yoğun katılımlı ve neşeli ortamda gerçekleşen törende Başkan Zeki Göçmen minik sporculara öğütler de bulunduğu açıklamasında; “Okulların açılmasıyla birlikte sporcularımıza, derslerine daha fazla önem vermeleri konusunda öğütler verdim. Eğitim, öğrencilerimizin de bizlerin de birinci tercihidir. Sporcularımızın eğitimlerinde başarılı olmaları bizleri de sevindirecektir. Derslerinde başarılı olan sporcularımıza ödüller vereceğiz” dedi.
Asaşspor Okulları koordinatörü Halit Ersoy da öğrenciler ve öğrenci velileri adına verdiği destekten dolayı Başkan Zeki Göçmen’e teşekkür etti. (Haber Merkezi)











