Arsuz Devlet Hastanesi’nin Yer Teslimi Yapılıyor

0
112

Arsuz halkının merakla beklediği “Devlet Hastanesi”nin ihalesi sonuçlanırken, sözleşmelerin imzalandığı ve önümüzdeki hafta içerisinde bakanlıkça ilgili firmaya yer tesliminin gerçekleştirileceği müjdelendi.

Hastanenin yapılacağı araziyi, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Nal yerinde gezip incelerken, ihaleyi alan firmaya yer tesliminin önümüzdeki hafta içinde yapılacağı bilgisi verildi.

Milletvekili Özel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Hatay Milletvekilleri olarak Hatay’ın tüm sağlık yatırımları için Sağlık Bakanlığı’nı adeta markaja aldıklarını ifade ederek, Belen Devlet Hastanesinin de yer tesliminin yapıldığını hatırlatarak, önümüzdeki hafta içi Arsuz Devlet Hastanesinin yer tesliminin de yapılarak en kısa zamanda tamamlanması ve hizmete açılması için takipçisi olacaklarını ifade etti.

Kaymakam Musa Sarı da; “Emeği bulunan, katkı sunan başta Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan olmak üzere Milletvekili Abdulkadir Özel ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ile diğer tüm emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here