İskenderunlu Yazar Burcu Yılmaz’ın “Bir Ömrün Sonbaharı” Romanı Filme Uyarlandı…
7 Şubat’ta Vizyona Giriyor
İskenderunlu senarist ve yazar Burcu Yılmaz (35), film ve dizi sektöründeki başarı çıtasını gururla yükseltiyor. Çok yönlü bir sanatçı olan Burcu Yılmaz, kitap ve tiyatro çalışmaları yanı sıra 2018 yılından itibaren çeşitli film ve dizilerin yönetim, senaryo ve sanat ekibinde yer aldı.
İskenderunlu Burcu Yılmaz, mesleğinde en parlak dönemini yaşarken, Hatay’ın gururu olmaya devam ediyor. Yılmaz’ın son olarak “Bir Ömrün Sonbaharı” romanı ise sektörde büyük yankı buldu ve filme uyarlandı. İlgiyle izlenmesi beklenen filmin galası ise 5 Şubat’ta yapılacak. Film 7 Şubat’ta sinemalarda gösterime girecek.
Bilal Yiğit Koçak ve Eylül Tumbar’ın başrollerinde rol aldığı “Bir Ömrün Sonbaharı” filmi sinemaseverler ile Yılmaz’ın hemşerileri tarafından merakla bekleniyor.
Romanın Konusu Ne?
Bir Ömrün Sonbaharı filmi, çocukluk travmaları ve kaybetme korkusuyla mücadele içinde olan Zeynep’in hayatının, Can ile tanıştıktan sonra nasıl değiştiği, aşkı ve umudu keşfettiğini konu alıyor. Can’ın amansız hastalığına rağmen, ikilinin aşkı her türlü zorluğun üstesinden gelmeye çalışırken, seyirciyi duygu dolu bir aşk hikâyesi bekliyor olacak. Bir aşk hikayesini konu alan film, gerçek aşkın gücünü ve hayatın değerini sorgularken, bununla birlikte seyirciye umut ve ilham vermeye geliyor.
Burcu Yılmaz Kimdir?
1990 Hatay/İskenderun doğumludur. Mustafa Kemal Üniversitesi Muhasebe/Finans bölümünden sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Halka İlişkiler bölümünden mezun oldu. Yedi yıl boyunca özel bir şirketin muhasebe departmanında çalıştıktan sonra senaristliğe başladı. Başarılı yönetmen Hilal Saral’ın yönettiği ve yine başarılı senarist Melek Gençoğlu’nun yazdığı Ay Yapım imzalı Şahin Tepesi dizisinin senaryo ekibinde yer aldı. Yazdığı yeni projelerle yazarlığa ve senaristliğe devam etmektedir. 2013 yılında yazdığı ilk kitabı Geçmişin Derin İzi adlı romanından sonra Bir Ömrün Sonbaharı, Umudun Gölgesinde ve Pür-Hayal yazarın diğer romanlarıdır. (Haber Merkezi)