İskenderun Belediyesi Brifing Salonunda düzenlenen imza töreninde, Teknik Direktör Hıdır Özdemir, yardımcıları ve 5 futbolcu ile sözleşme imzalandı
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor’da iç transferde imzalar atıldı. Teknik Direktör Hıdır Özdemir, yardımcıları ve 5 futbolcu ile yola devam kararı alındı.
İskenderun Belediyesi Brifing Salonunda düzenlenen imza törenine, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın yanı sıra 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Genel Sekreter Mehmet Ali Dokuzoğlu, Futbol Takım Sorumlusu Bünyamin Saraçoğlu, yönetim kurulu üyesi Ergün Saydam, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Düzenlenen imza töreni öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tosyalı, tüm takıma başarılar dileyerek; “Yeni sezon öncesinde yeni yönetim iş başına geldi. Hep birlikte İskenderunspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Siz sporcularımıza ve teknik heyete güveniyoruz. Özlenen ve beklenen İskenderunspor’u en iyi konuma getirmek için çalışacağız. Sizlerden isteğimiz, takım için var gücünüzle mücadele edin. Başarı ondan sonra gelecektir. Her zaman yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Kulüp yöneticileri de yapmış oldukları konuşmalarda birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirterek el birliği içerisinde İskenderunspor’u hak ettiği noktaya taşıyacaklarını vurguladılar.

Teknik Direktör Hıdır Özdemir ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek sezonu başarı ile tamamlayacaklarını belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından teknik ekip olarak Teknik Direktör Hıdır Özdemir, Yardımcı Antrenörler Halit Yavuz ile Emre Altun, Kaleci Antrenörü Kenan Kurt, Altyapı Antrenörleri Murat Bodur ile Süleyman Paltacı ve futbolculardan Mustafa Yıldız (Forvet), İsmail Turhan (Kaleci), Salim Tektaş (Defans), Okan Kaynar (Kaleci) ve Fırat Kaya (Forvet) ile karşılıklı imzalar atıldı. (Haber Merkezi)







