Basın Sözcüsü Bekir Tufan; “Galibiyet Serisi Yakalamayı Arzuluyoruz”
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor, pazar günü saat 14.30’da Payas İlçe Stadında oynayacağı Osmaniyespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Bölükbaşı nezaretinde sürdürüyor. Mavi-Beyazlı takımda Osmaniyespor maçı öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
Payasspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Bekir Tufan, hafta sonunda yapılacak olan Osmaniyespor karşılaşması öncesinde taptığı açıklamasında; “Deplasmanda yapılan Kocaelispor karşısında rakibimize oranla güzel futbol sergilememize rağmen gol yollarında başarılı olamayınca kentimize 1 puan ile dönmek zorunda kaldık. Kocaelispor maçını unutup, artık hafta sonunda oynayacağımız Osmaniyespor maçına odaklanmamız gerekir. Hafta içerisini iyi değerlendirip, rakibimiz karşısında güzel futbol sergileyerek önce 3 puanı ardından da galibiyet serisini yakalamayı arzuluyoruz” dedi.

Teknik Direktör Bölükbaşı Gençlere Önem Veriyor
Osmaniyespor maçının hazırlıkları sürerken, Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı da Payasspor’un alt yapısında yetişen genç yeteneklerden 18 yaşındaki Mukadder Yaldız ile Yasin Ufuk Demirel’i alt yapı Teknik Direktörü Mahsun Eren’in verdiği rapor doğrultusunda (A) takım ile beraber antrenmanlara davet etti. Geleceğin teminatı olan Mukadder Yaldız ile Yasin Ufuk Demirel, Teknik Direktör Murat Bölükbaşı’nın gözüne girebilmek için var güçleriyle çalışmalarını sürdürüyorlar.







