Komutanlardan Başkan Tosyalı’ya Ziyaret

0
35

Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Yarbay Onur Emir ve değerli komutanlarımız, Belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu.

İskenderun Deniz Üs Komutanı SG Yarbay Onur Emir ve beraberindeki heyet İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, nazik ziyarete teşekkür etti.

Güvenlik Güçlerimiz Önemli Görevler İfa Ediyor

İskenderun’a hizmet etmenin büyük bir onur ve mutluluk olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Tüm resmi kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği ve diyalog içerisinde, halkımıza ve kentimize en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Güvenlik güçlerimiz hava, kara ve denizde ülke güvenliği konusunda var gücüyle çalışmakta” dedi.

İskenderun Stratejik Bir Öneme Sahip

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “İskenderun, Körfez´e adını vermiş önemli bir sahil kenti. İskenderun, deniz ticareti, limanları ve Ortadoğu´ya yakınlığı ile stratejik bir öneme sahip. Bu anlamda sizlere önemli görevler düşüyor. Bizler de belediye olarak her zaman diyalog halinde olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral SG Yarbay Onur Emir ise görevlerinin deniz, sahil ve karasularını korumak, güvenliğini sağlamak olduğunu ifade etti. Ziyaret sohbet ortamında devam etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here