İskenderunspor, İkinci Devreye Antalya’da Hazırlanıyor

0
32

Nesine 2. Lig Beyaz Grupta zirveden kopmamak için mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu başladığı Antalya kampı ile ikinci devre hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor’un Antalya kampı yağmur altında başladı.

İkinci Lig temsilcimiz İskenderunspor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’da kampa girdi. Teknik Direktör Gürken Arslan nezaretinde çalışmalarını sürdüren futbolcular Antalya kampının bitimi ile birlikte Ziraat Türkiye Kupası maçını oynayacak ve ardından kente dönerek deplasmanda oynayacağı Beykoz Anadoluspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Turuncu-Mavililer, Antalya kampının hemen ardından Ziraat Türkiye Kupasında 7 Ocak Salı günü karşılaşacağı Ankaragücü maçı için Ankara’ya geçecek.

İkinci Yarı Maçları Sarıseki’de…

İskenderunspor’da Antalya kampı devam ederken Kulüp Başkanı Hakan Bolat da bir kez daha ikinci devrenin başlaması ile maçları Sarıseki Fuat Tosyalı Stadında oynayacaklarını hatırlattı. Başkan Bolat açıklamasında; “Değerli Taraftarlarımız, ikinci yarıdaki lig maçlarımızı ve Trabzon maçını Sarıseki Fuat Tosyalı Stadında oynayacağız. İskenderun Belediyesi ekipleri gece gündüz çalışıp son rötuşları yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Yasin Başaytaç ile Yollar Ayrıldı

Turuncu-Mavili ekip Yasin Başaytaç ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı. ‘Teşekkürler Yasin Başaytaç’ başlığı ile yapılan duyuruda; “Futbolcumuz Yasin Başaytaç ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Futbolcumuza katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz” denildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here