Altınözü Devlet Hastanesinde Bir İlke Daha İmza Atıldı…
Boy Uzatma Ameliyatı!
İlçeye sağlık hizmeti sunmaya başlayan Altınözü Devlet Hastanesi, nitelikli uygulamalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Altınözü Hastanesinde, Ortopedi Uzmanımız Op. Dr. Mehmet Özer Dökmeci tarafından boy uzatma ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi. Bu operasyon sonunda, Altınözü Devlet Hastanesinin sunduğu sağlık hizmetlerinin niteliği ve kapsamının da ortaya koyulduğu ifade edildi.
Hatay İl Sağlık Müdürlüğü de konuyla ilgili bir bilgilendirme açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada; “Ülkemizde sınırlı sayıda merkezde yapılabilen boy uzatma ameliyatı, Ortopedi Uzmanımız Op. Dr. Mehmet Özer Dökmeci tarafından hastanemizde başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.
İlçemiz ve bölgemiz adına önemli bir kazanım olan bu operasyon, Altınözü Devlet Hastanemizin sunduğu sağlık hizmetlerinin niteliğini ve kapsamını ortaya koymaktadır. Sağlıkta erişilebilirlik ve kalite hedefiyle çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)