İkinci Yarı Finalistimiz İbni Sina Anadolu Lisesi

0
1060

Liseler arası Türkiye Bayan Basketbol şampiyonasının Hatay ayağında il yarı finaline kalan kentimizin diğer güzide okullarından İbni Sina Anadolu Lisesi de bugün Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile finale kalabilmek için karşı karşıya gelecek.

İskenderun İbni Sina Anadolu Lisesi, Türkiye bayan basketbol şampiyonasında ilimizi temsil etmek adına İskenderun’da yapılan karşılaşmalarda 2.ci olarak, Hatay yarı finallerine katılmaya hak kazanmıştı. Bugün yarı finale kalabilmek için Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslik Lisesi takımı ile Antakya’da karşı karşıya gelecek.

İsdemir Kapalı Spor salonunda çalışmalarını yaptıklarını söyleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Süleyman Paltacı; “Hedefimiz elimizden geldiğince yeni kurduğumuz okul takımı ile İskenderun’u ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmektir. Bu yıl kurduğumuz bu yeni kadro ile bu noktaya gelebilmekte bizim için bir başarıdır” dedi.

Okulda farklı sportif dalarında kurdukları takım oyuncuları spora gönül vererek etkinlikler yaptıklarının da altını çizen Paltacı; “Burada amacımız gençlerimizi spora ve topluma kazandırmaktır. Anadolu branşındaki bir okuldan sportif alanda başarıları kimse bekleyemez. Ama biz İbni Sina Anadolu Lisesi olarak sportif alandaki her branşta varız ve şampiyonluğu hep kovalayacağız” derken, sportif faaliyetlerde kendilerine desteklerini esirgemeyen okul idaresi ve okul aile birliğine de teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here