Türk Metal-MESS Eğitimleri Sürüyor

0
82

türk metal-sen22İsdemir’in 3. Toplantısı, Türk Meta-MESS Eğitimleri ile devam etti. Eşleri ve çocukları ile birlikte yaklaşık 600 İsdemir’linin katıldığı Eğitim Toplantısına Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak da katıldı.

İsdemir emekçileri ile yapılan toplantının eğitim açılışında bir konuşma yapan Kavlak, Türk Metal’in İsdemir emekçilerine sahip çıktığını hatırlatarak; “Burada hiç kimse hakkınıza el uzatmaz, emeğinizi sömürmez. Bu çatı altında ne varsa hepsi bizimdir, sizindir. Biz soframızda ne varsa bölüşürüz. Burada sahte sendikacılar yok. İşçinin üzerine basıp, kendisine gelecek inşa etmek isteyen o sahtekârlar yok. Burada inşa edilen gelecek, fedakâr metal işçisinin geleceğidir. Onun eşinin ve çocuklarının geleceğidir. Size uzanan el, Türkiye’nin en güçlü örgütünün elidir” dedi.

türk metal-sen23

Bu güne kadar İsdemirli işçiler için yapılmayanları Türk Metal’in yaptığını belirten Kavlak, İskenderun’da indirimli sağlık, eğitim ve alış veriş hizmetlerinin sağlandığını söyledi ve ekledi: “Bunlar daha başlangıç. Beraberliğimiz devam ettiği sürece, gönül bağımız sürdükçe, sizlerden aldığımız güçle önümüzdeki bütün engelleri aşacağız” dedi.

Kavlak konuşmasının sonunda İsdemir yönetiminin tarafsız bir duruş sergilediğini belirtti ve henüz Türk Metal’e geçmeyen İsdemirli emekçilere de bir mesaj göndererek; “Korkmayın, artık korkacak bir nedeniniz yok, Türk Metal ile güvendesiniz” mesajını verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here