Hatay ASKF Yönetimi Haluk Görün’ü Başkanlığa Aday Gösterdi

0
32

Görün; “Mehmet Öztürk Başkanımızın Bıraktığı Bayrağı En Üst Düzeyde Dalgalandıracağız”

6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen depremde, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Öztürk’ün vefatı üzerine yönetim kurulu olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda, Hatay ASKF yönetim kurulu, Genel Sekreter Haluk Görün’ü, Haziran ayı içerisinde yapılacak olan olağan üstü kongrede tek aday olarak gösterdi.

Başkan adayı Görün konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen depremde vefat eden Mehmet Öztürk başkanımıza ve diğer ölen vatandaşlarımıza başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da Allah’tan şifalar dileriz.

Yönetim Kurulumuz Haziran ayı içerisinde yapılacak olan olağan üstü kongrede beni aday gösterdi. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Mehmet Başkanımızın bıraktığı bayrağı en üst düzeyde dalgalandıracağız. Kulüplerimizin menfaatleri için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here