“Yıllardan Beri Unutulmuş Olan Burasını Kalkındıracağız”

0
61

bakan-esnaf odası1Bakan Eroğlu İskenderun’da Esnafla Bir Araya Geldi…

İlimizde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İskenderun’da da esnaf odaları ile bir araya geldi. Esnaf odalarının sorunlarını en iyi bilenlerden olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu, yıllardan beri unutulmuş olan burasını kalkındıracaklarını belirtti.

Bakan Eroğlu, İskenderun’daki ziyaretler çerçevesinde İskenderun Esnaf Odalar Birliğini ziyaret ederek, esnaf oda başkanları ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat; “İskenderun’da ve birliğimizde sizleri burada görmek, bizleri mutlu etti” diyerek, 80 yıl hatırı olsun diye Bakan Eroğlu’na iki adet kahve fincanı hediye etti.

bakan-esnaf odası2

Kendisinin de esnaf çocuğu olduğunu dile getiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; “Esnafın halini ve sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Ekonominin orta direğisiniz sizler. Millet olarak ticarette geç kaldık ama biz şuanda bu konunun üzerinde duruyoruz. Sizler Türkiye ekonomisinde söz sahibisiniz. O nedenle nereye gidersem gideyim mutlaka esnaf odalarını ziyaret eder, onların sorunlarını ve dertlerini dinlerim. Esnafımız bizim canımız ciğerimizdir. Ülkemizde ekonomide gelişme var ama daha iyi olması için sizlerin yapıcı telkinleri ve tavsiyeleri bizler için çok önemlidir. Türkiye’de siyasi istikrar var bu da ekonomideki istikrarı beraberinde getirir” dedi.

Hatay’a özel önem verdiklerini vurgulayan Bakan Eroğlu; “Hatay’ı kalkındırmak istiyoruz. Başbakanımız beni buraya özel olarak bunun için gönderdi. Burası önemli sanayi ve turizm bölgesidir. Yıllardan beri unutulmuş olan burasını kalkındıracağız” derken, ülke için büyük hedeflerinin olduğundan da söz etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here