Yayla Yolları Genişletildi

0
136

chp belen8CHP Belen İlçe Yönetimi, Boş Vaatler Vermediklerini Çalışmalarıyla İspatlıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, yaptığı açıklamada ilçe örgütü olarak yaptıkları çalışmalardan söz ederken, belediye yönetimini alamadıklarını ancak verdikleri sözleri yerine getirerek Belen halkının tüm sorunlarını çözmeye çalıştıklarını kaydetti.

Belen ilçesinde belediye yönetimini alamamalarına rağmen, Belen için çalışmaya devam ettiklerini ve hizmetlerin gelmesi için çalıştıklarını kaydeden Bilen; “Geçtiğimiz yerel seçimlerde Belen halkına sosyal belediyecilikten bahsetmiştik. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu ifade etmemize rağmen bir türlü Belen’in kaderini değiştirecek yetkiyi alamadık.

Ancak biz verdiğimiz sözleri Büyükşehri kazanmamızla beraber yerine getirmeye çalışıyoruz. Hizmetimizi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş ve ekibi ile koordineli bir şekilde yürüterek, boş vaatler vermediğimizi adeta ispatlıyoruz.

chp belen9

Bu çalışmalarımız çerçevesinde, yaz döneminde yayla yollarının aşırı trafikle karşı karşıya kalışından ötürü, muhtarların talebi doğrultusunda Kömürçukuru, Müftüler ve Benli deresinde yol genişletme çalışmaları yapıldı. Bundan sonrada çalışmalar sürdürülecek, Belen’in su sorununa da el atılacaktır.

Şimdiye kadar suman altına yitilen sorunların dağ gibi büyüdüğü ortadadır. Bizleri zor bir sınavın beklediğini biliyoruz ve bu sınavdan da Allah’ın izniyle başarılı bir şekilde çıkacağımızı da biliyoruz” diye konuştu.

CHP’li Bilen açıklamasının sonunda içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak; “İçinde bulunduğumuz on bir ayın sultanı Ramazan ayını tebrik eder saygı ve sevgilerimizi sunarız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here