Uyar; “Huzur ve Kardeşlik Ortamının Değerini İyi Bilmeliyiz”

0
54

süleyman uyar6CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği müstesna günler olduğuna işaret eden Uyar, mesajında ayrıca şunları ifade etti;

“Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm yaşamımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız.

Bayramların, anlam ve önemini anımsattığı barış, kardeşlik, sevgi, hoşgörü gibi değerleri yaşam biçimi olarak benimsemeli; ayrımcılığın ve şiddetin yaşanmadığı, insanlığın geleceğini tehdit eden sorunların çözüldüğü, barışın egemen olduğu bir dünya için anlayış birliği içinde çalışmalıyız.

Bu vesile ile  dini duyguların sömürülmediği ve siyasete alet edilmediği, kardeş kavgaları yaratmaktan uzak, bölgemizde ve dünyada savaş çığırtkanlarının sesinin kesildiği nice bayramlara ulaşmamız dileğiyle tüm bölge halkımızın mübarek ramazan bayramını kutlar esenlikler dilerim.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here