Karasayar’dan Bayram Mesajı!

0
62

orhan karasayar4“Bayramları Fırsat Bilerek Milletçe Kardeşliğimizi Pekiştirmeliyiz”

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; “Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bir Ramazan Bayramını daha milletçe idrak etmekteyiz. Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında, milletin değer verdiği, milli ve manevi günler önemli bir yer tutar. Bu manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır” dedi.

Bayramların fırsat bilinerek milletçe kardeşliğin pekiştirilmesi gerektiğine de işaret eden Karasayar; “Ramazan bayramı bize sabretmeyi, bağışlamayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiği gibi açın kimsesizin, yoksulun öksüzün, yetimin, hastanın ve benzeri her türlü ilgi ve yardıma muhtaç olanların da hatırlanmasına vesile olan bir mübarek aydır. Bu vesileyle, idrak ettiğimiz bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz.

Bizi güçlü kılan özellikler; büyük medeniyet geleneğimiz, kültürel zenginliğimiz, dinamik ekonomik yapımız ve manevi değerlerimizden beslenen dayanışma ruhumuzdur. Milletimiz bu özelliklerini geleceğe de yansıtacak ve karşılaştığı sorunları bu anlayışla çözecektir. Aydınlık yarınlara ulaşmak için, kendimize güvenmemiz ve inanmamız gerekiyor. Türkiye’nin yetişmiş insan gücü, genç nüfusu, geçmişten gelen köklü birikimi ve zengin kaynaklarıyla dünyanın ileri ülkeleri arasında yerini alacağından kuşku duymuyorum.

Tüm vatandaşlarımızın bayram sevincini ve coşkusunu yürekten paylaşıyor ve Ramazan Bayramlarını kutluyorum. Bu özel günlerin tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum” temennisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here