Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Çavdır; “Başkan Savaş’ın Sözüne İnanıyor ve Güveniyoruz”

0
109

lütfü savaş27Geçtiğimiz günlerde, yerel bir gazetede “Savaş, Memuruna Karşı Gaddar” başlıklı bir haber yayınlanması üzerine açıklama yapan Tüm Bel-Sen Hatay Şube Başkanı Cüneyt Özbey Çavdır, haberin hiçbir şekilde gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Haberin yanlı olarak yapıldığını savunan Çavdır; “Haber, karşı sendikanın büyükşehir belediye başkanı ve çalışanlarına algı politikası uygulayıp onları baskı altına alma çabalarından başka bir şey değildir. Hatay Büyükşehir Belediyesinde memur çalışanları gazetenin bahsettiği gibi baskı sonucu değil, tamamen kendi iradeleriyle sendikamıza kayıt yaptırmışlardır.

Sendikamız Tüm Bel-Sen olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile yaptığımız görüşmede başkan ‘Henüz idari yapılanmamızı tamamlayamadık. Teşkilatlarımızı oluşturamadık. Bunları yaptıktan sonra sosyal denge sözleşmesini yapacağız’ ifadesini kullanmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın sözüne inanıyor ve güveniyoruz. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here