TCDD Yetkilileri Payas Kaymakamı Demiröz’ü Ziyaret Etti

0
155

payas kaymakamı9TCDD 6. Adana Bölge Müdürü Mustafa Çopur, TCDD Yakacık Lojistik Müdürü Cevat Özoğul ve TCDD Yakacık Gar Müdürü Mehmet Kırgil, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile Kaymakamlık makamında bir araya geldiler.

TCDD yetkilileri ile bir araya gelen Kaymakam Demiröz  demiryolu yetkililerinden, öncelikli olarak İnönü Caddesi üzerindeki köprünün çirkin bir görüntü arz ettiğinden demiryolu altına alınması, hemzemin geçidinin acilen onarıma alınarak kazalara sebebiyet verilmemesini ayrıca demiryolu güzergahındaki tali yolların bakım ve onarımının yapılması ve demiryollarına ait olup, atıl bekleyen arazilerinin ilçe belediyesine tahsisinin yapılarak vatandaşın kullanımına sunulmasını istedi.

TCDD 6. Adana Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise, sorunlarının çözümünü kısa sürede gerçekleştireceklerini ve İnönü Caddesi üzerindeki köprünün ise iptalinin gündeme alınacağını belirttiler. Kaymakam Demiröz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TCDD 6. Bölge Müdürü Mustafa Çopur’a ve TCDD yetkililerine teşekkürlerini sundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here