Çalışkan; “Park, Bahçe, Yol Yapımından Ziyade, Köklü Sorunlara Çözüm Bulunmalı”

0
91

çalışkan-dörtyolSaadet Partisi Dörtyol İlçesinde haftalık istişare  toplantısı düzenlendi. Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (Gik) ve Hatay İl Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan, Dörtyol İlçe Başkanı Süleyman Akkaya, Payas İlçe Başkanı Cuma Arıcı, Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube  Başkanı Serkan Bulut, Dörtyol ve Payas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Dörtyol ilçe teşkilatında yapılan toplantıda konuşan Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay’da seçim startını verdiklerini ifade ederek yaklaşan yerel seçimlerin son derece önemli olduğunu, seçimin ülkenin geleceğini belirleyeceğini vurguladı. Yerel seçimlerin genel seçimlerden çok farklı olduğunu belirten Çalışkan, adaylara büyük görev düştüğünü ancak teşkilatın da adayları yalnız bırakmaması gerektiğini söyledi.

Çalışkan, Hükümetin ve muhalefet partilerinin politikaları ile Hatay’ın ve ülkenin sorunlarına çözüm bulunamayacağını ifade ederek  park, bahçe, yol yapmadan ziyade,  işsizlik gibi köklü sorunlara faiz gibi kan emen problemlere çözüm bulmadan hiçbir şeyin çözülemeyeceğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here