Serinyol’da Sancak Devir Teslimi

0
1818

serinyol sancak1Başkan Savaş da Devir Teslim Törenine Katıldı

Serinyol 121. Er Eğitim Alay Komutanlığı’nda düzenlenen ‘Komuta ve Sancak Devir Teslim Töreni’nde J.Albay Özcan Kaplan görevi Jandarma Kurmay Albay Erdem Özcan’a devretti.

Serinyol 121. Er Eğitim Alay Komutanlığı’nda gerçekleşen törene, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da katıldı.

serinyol sancak2

Jandarma Eğitim Komutanı Korgeneral İbrahim Yaşar törende, Türk Ulusu’nun en belirgin özelliğinin askerini hiçbir ulusla karşılaştırılamayacak ölçüde sevmesidir diyerek, dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan “Mehmetçik” gibi özel bir sıfatı vererek kutsal değerlerin simgesi olarak kabul ettiğini ifade etti.

Korgeneral İbrahim Yaşar son olarak, Serinyol 121. Er Eğitim Alay Komutanı J.Albay Özcan Kaplan’dan görevi devralan Jandarma Kurmay Albay Erdem Özcan’ın, devraldığı sancağı özenle koruyarak 121. Er Eğitim Alay Komutanlığı’na çok değerli hizmetler vereceğini belirtti.

serinyol sancak3

Yapılan konuşmaların ardından sancak teslimi gerçekleşti ve program geçit töreni ile sona erdi.

Başkan Savaş tören sonrası görevi J.Albay Özcan Kaplan’dan devralan J.Kurmay Albay Erdem Özcan’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak Hatay ve ülkemiz adına çok iyi çalışmalar yapacaklarına inandıklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here