CHP Belen Yapılmayanları Yapıyor!

0
73

chp belen10CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, CHP Belen İlçe Başkanlığı olarak İlçe Başkanı Emekli Öğretmen Sabriye Uçum Başkanlığında çalışmalarını Belen halkı için sürdürdüklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesinin, Belen halkının isteklerine kulak kapatmadan ve partili-partisiz demeden herkese eşit hizmet adına yapılması gerekeni yaptığını kaydeden Bilen, “Yerel Belediyenin işi olmasına karşın, yerel belediye tarafından verilmeyen hizmetlerden biri de Belen’in mahalle arasında bulunan molozların kaldırılması işidir. Yıkık halde duran ve çocuklar içinde büyük tehlike yaratan yıkılmış molozların kaldırılması konusunda, mahalle halkı tarafından bize başvurulmuştu. Bizler de Büyükşehir marifetiyle bu tehlikeli durumu ortadan kaldırılmak adına girişimlerimizi başlattık ve molozları kaldırdık.

Belen halkına Büyükşehrin hizmeti devam etmektedir. Belen halkı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş’a teşekkürlerini bildirmektedir. Belen’in daha iyi şartlarda yaşanabilecek bir yer olması adına bizlere verilen görev süresince de daha güzel bir Belen için çalışacağımızı bildirir saygı ve sevgilerimizi sunarız” dedi.

Çalışmalar esnasında CHP Belen İlçe Başkanı Sabriye Uçum’un iş makinelerinin arasında çalışmakları yakından takip etmesi ise mahalle sakinlerince takdir edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here