Seher Kardeşler Erkekliğe İlk Adımlarını Attılar

0
383

seher sünnet1İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Sorumlusu ve www.hataypress.net imtiyaz sahibi Ahmet Seher, çocuklarını sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadı. Ethem, Enes ve Efe adında 3 erkek çocuğu babası olan Ahmet Seher, eşi Melek Seher ile çocuklarının erkekliğe ilk adımlarını attığı günün mutluluğunu yaşadılar.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile İskenderun Cem – Nur Tesislerinde düzenlenen Sünnet programına, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Hatay Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Ahmet Yetişen, Yükseliş Koleji Ortağı Yılmaz Tunç, Yükseliş Koleji Genel Koordinatörü Eren Özçelik, Azganlık Eski Belediye Başkanı Halil Demir ile iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

seher sünnet2

Sünnetlik kıyafetleri ile günün en çok ilgi gören isimleri olan Ethem, Enes ve Efe kardeşlerin kirveliklerini ise Naciye Düzen Ana Okulu Müdürü Hüseyin Gündüz, Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Ali Koç ile Hatay Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sadullah Aslan yaptılar.

Davetliler ile bire bir ilgilenip gelenleri kapıda karşılayan Ahmet ve Melek Seher çifti, kirveleri ve aileleri ile mutluluk pozları verdiler. Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından günün anlam ve önemine istinaden Ali Mehmelet’in güzel sesi ile eller semaya kaldırılıp dualar okundu. Okunan duanın ardından davetlilere ikramda bulunuldu. Sünnet töreni aile fertlerinin mutluluk pozları ile son buldu.

Bizde İskenderun Gazetesi olarak, erkekliğe ilk adımlarını atan Ethem, Enes ve Efe Seher kardeşlere bir ömür boyu sağlık diliyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here