Prime Mall İskenderun’dan Muhteşem Doğum Günü!

0
124

pm-doğum günü1Açıldığı günden bu yana bölgenin en önemli cazibe merkezi olan Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, 24 Ağustos Pazar günü 4. yaşını kutladı.

Sayısız etkinlik ve kampanya ile ziyaretçilerine çok farklı bir alışveriş deneyimi sunan Prime Mall İskenderun, 4. Yaş gününde ziyaretçilerine eşsiz bir gün yaşattı. Çocuklar için balon şov, resim atölyesi, ebru atölyesi, maskot karakterler ve sürpriz hediyeler sunan Prime Mall İskenderun, ‘Hediye Yağmuru’ kampanyası ile büyükleri de unutmadı. Tam 444 hediyeyle ziyaretçilerini şaşırtan Prime Mall İskenderun, danışma noktasından 444 adet dondurma da dağıttı. Mağaza çalışanlarını da bu sevince ortak eden Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi yönetimi, binlerce çalışanına dondurma ikram etti.

4. Yaş günü kutlamaları çerçevesinde Yetenek Sizsiniz Yarı Finalisti Enver Ertaş muhteşem bir illüzyon gösterisi ile ziyaretçilerin karşısına çıktı. Kutlamaların finaline damga vuran ise alışveriş merkezinin en üst katından bırakılan 5.000 adet balon oldu. Muhteşem bir görsel şölene sahne olan balon şov çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here