BAL Fikstürü Çekildi

0
86

bal fikstürü2Temsilcilerimiz Reyhanlı Belediyespor ile Dörtyol Gençlerbirliği ilk hafta birbirlerine rakip oldu.

2014-2015 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) fikstürü, İstanbul’da Orhan Saka Amatörler Evinde çekildi. Kura çekimine TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, Amatör İşler Kurulu üyeleri ile BAL’da mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

Yapılan kura sonunda BAL’da mücadele edecek olan ilimiz temsilcileri Reyhanlı Belediyespor ile Dörtyol Gençlerbirliği takımlarının da maç programı belli oldu. Çekilen fikstüre göre temsilcilerimiz ilk hafta birbirlerine rakip oldu. Reyhanlı’da oynanacak olan maçta ilk hafta itibariyle Reyhanlı Belediyespor’un rakibi Dörtyol Gençlerbirliği olacak.

İkinci hafta maçlarında ise Dörtyol Gençlerbirliği sahasında Mersin B.Şehir Bld.Meskispor’u ağırlayacak. Reyhanlı Belediyespor ise ikinci haftada Akdeniz Belediyespor’un konuğu olacak.

BAL müsabakaları; 12 takımlı 1, 13 takımlı 3 ve 14 takımlı 7 grupta olmak üzere toplam 11 grupta 149 takımın katılımıyla oynanacak. Grup birincisi olan takımlar Spor Toto 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak. 1. Grup’ta müsabakalar 20-21 Eylül,  diğer tüm gruplarda ise 13-14 Eylül 2014 tarihlerinde başlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here