Savaş; “Toplumsal Uzlaşıyı Koruyarak Hizmet Götürüyoruz”

0
67

lütfü savaş34CHP İskenderun Heyetinden Büyükşehir Belediye Başkanına Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette, Türkiye’de ve Hatay’da yapılan seçimlerle birlikte demokrasinin kazandığını vurgulayan Başkan Savaş, artık seçimlerin geride kaldığını şu an sadece amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu vurguladı.

Kendisini destekleyen ve desteklemeyen hiç kimseyi ayırmadan, siyasi fark gözetmeksizin herkesin Başkanı olacağının altını çizen Başkan Savaş; “Hizmet için çalışmalara kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bunun için de geleceğimizi belirleyecek olan toplantılar yapmaya devam ediyoruz. Hatay’ın dokusuna uygun olarak toplumsal uzlaşıyı koruyarak her bir noktasına hizmet götürmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ise, Başkan Savaş’ın ayrım gözetmeksizin hizmetler yapacağından şüphelerinin olmadığının altını çizerek, Başkan Savaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here