Prime Mall İskenderun’dan Muhteşem Yaz Kampanyası

0
88

pm-yaz kampanyasıSıcak yaz günlerinde Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine serinletecek bir kampanya sunuyor. 7-31 Ağustos tarihleri arasında aynı gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Prime Card sahipleri anında muhteşem hediyeler kazanacak.

150 TL ve üzeri alışveriş karşılığında 1 adet kazı kazan kartı elde edecek olan Prime Card sahipleri, karttan çıkan hediyeyi anında kazanacak. Şişme Yüzme havuzu, bisiklet, deniz botu, eğlence seti ve daha birçok muhteşem hediye Prime Mall İskenderun’da ziyaretçileri bekliyor.

Teknoloji Devi Vestel Prime Mall İskenderun’da!

Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine keyifli bir alışverişten fazlasını sunan Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, zengin marka karmasına bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin ve dünyanın en önemli teknoloji markalarından biri olan Vestel, Prime Mall İskenderun’da açıldı. Beyaz eşya, küçük ev aletleri, televizyon ve daha birçok teknolojik ürünün yer aldığı Vestel mağazası, Prime Mall İskenderun’un -1 katında ziyaretçilere hizmet veriyor. Keyifli bir alışverişten fazlasını isteyen herkesi Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi’ne davet ediyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here