Başkan Jan Baram Uysal’a Teşekkür Etti

0
224

hatayspor1Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, takımda antrenör olarak başarıyla görev yapan Zafer Uysal’a hizmetlerinden ötürü şahsı ve yönetim kurulu adına teşekkür etti. Başkan Baram, Uysal’ın takımdan ayrılmasını istemeyerek de olsa kabul ettiğini belirtti.

Hatayspor’daki görevinden ailevi sebeplerden ötürü ayrılan Zafer Uysal ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Baram; “Hatayspor yönetimi ve Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, Zafer Hoca’nın göreve devam etmesini istedi. Aile olarak ayrılma ve İzmir’e dönme kararlarından dolayı, Uysal ailesinin bu kesin kararına saygı duyduk ve istemeyerek de olsa kabul ettik. Zafer Hoca 1,5 yıllık görev süresi içerisinde hem teknik heyetle hem de yönetimle uyum içinde çalışmış, Hatayspor’a büyük emekler vermiştir. Başarılı futbol adamlığı yanında beyefendiliği ile de gönüllerimizi kazanan Zafer Uysal Hoca’nın hizmetlerini Hatayspor camiası olarak hiçbir zaman unutmayacağız” dedi. Baram, Uysal’a takıma vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Mustafa Kayabaşı Hatayspor’da

Öte yandan Yeni sezon çalışmalarına ara vermeden devam eden Hatayspor, kadrosunu güçlendiremeye devam ediyor. Son olarak Balıkesirspor’un orta saha oyuncusu Mustafa Kayabaşı’nı renklerine katan Hatayspor, sezona iyi bir giriş yapmamanın hesaplarını yapıyor.

Ankara Kızılcahamam’da yeni sezon öncesi hazırlıklarını Teknik Direktör Ahmet Taşyürek idaresinde sürdüren Hatayspor, fizik, kondisyon ve teknik açıdan iyi seviyeye geldi. Takıma yapılan transferlerle de adından söz ettiren Hatayspor, Altay ve Aydınspor formalarını giyen golcü Murat Uluç’un transferinin ardından Kulüp Başkanı Jan Baram, son bombayı da Mustafa Kayabaşı ile patlatarak önemli bir futbolcuyu takıma kazandırdı.

Bu gelişmelerin ardından Bordo-Beyazlı taraftarları, fedakarlık yaparak Hatayspor’a önemli futbolcular kazandıran Kulüp Başkanı Jan Baram ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here