Plaj Futbolu Turnuvası Görkemli Başladı!

0
212

plaj futbolu3Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından yürütülen Plaj Futbolu Türkiye Finallerinin İskenderun etabı oldukça görkemli bir şekilde başladı. Plaj futbolunun açılış maçına katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, plaj futbolunun İskenderun’da ulusal ve uluslar arası yapılmasını istedi.

İskenderun’da toplam 8 takımın katıldığı plaj futbol turnuvası açılış törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik katıldı. Turnuva hakkında düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanı Dingil; “Kentimizin ismini duyuracak, toplum yararına olan her türlü aktivitenin yanında olacağız. Bu konuda Ayhan Dik başkanımız ciddi çaba sarf etmektedir. Bu konuda kendisine İskenderun halkı adına teşekkür ediyorum.

plaj futbolu4

Bizler de kendisine destek vereceğiz ve bu turnuvaların Türkiye Şampiyonasının İskenderun’da yapılmasını sağlamak için biz de elimizden geleni yapacağız. Ayhan Başkanımızdan plaj futbolunu biraz daha canlı tutmasını, ulusal ve ulusalar arası turnuvaların da İskenderun’da gerçekleştirilmesini bekliyoruz” diye konuştu.

ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ise geçmiş dönemde Plaj Futbolu Türkiye Finallerinde İskenderun’un çok iyi izler bıraktığını söylerken, bu sene oluşturulacak karma takımın daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti.

Turnuva, Asaşspor ile Belen Belediyespor arasında yapılan müsabaka ile başladı. Karşılaşmayı Asaşspor 6-2 önde tamamladı.

Plaj futbolunun İskenderun etabını şampiyon olarak bitiren takım ile turnuvaya katılan diğer takımlar arasından yapılacak karma takım, Alanya’da yapılacak olan Türkiye finallerinde İskenderun’u temsil edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here