Hatay Stadı 2016 Kasım’ında Bitirilecek!

0
164

hatay stadı2Hatay Stadının İnşaat Sözleşmesi imzalandı, 1 Eylül’de Yer Tespiti Gerçekleştirildi

Hataylı sporseverlerinde büyük bir merakla beklediği 25 bin seyirci kapasiteli Hatay Stadının yapımı için inşaat sözleşmesi imzalanmasının ardından 1 Eylül’de de yer tespiti yapıldı. Hatay Stadının 2016 yılının Kasım ayında bitirilmesi planlanıyor.

Hatay Stadının İnşaat Sözleşmesi imzalanırken, 1 Eylül itibariyle yer tespiti de gerçekleştirildi. Bölgemizin spor tesisleri yönünden çok önemli bir açığını kapatacak olan UEFA kriterlerine uygun ve ülkemizin en modern statlarından biri olacak olan Hatay Stadı, 25 bin seyirci kapasitesinin yanı sıra değişik sosyal donatıların da mevcut olduğu bir yaşam merkezi olarak bölgemiz halkına hizmet verecek. Stadyum ile birlikte Hatay’da futbolun yanı sıra diğer spor dallarında da önemli gelişmeler yaşanacak.

Konu ile ilgili bilgiler veren Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, gençlerimizin spora teşvik edilmeleri, sporu bir yaşam biçimi haline getirmeleri, bu alanda ulusal ve uluslararası alanda başarılara imza atabilmeleri için söz konusu tesisin büyük oranda etkili olacağını söyledi.

1 Eylül 2014 tarihinde yer tespiti yapılan Hatay Stadı 2016 yılı Kasım ayı içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here