Palladium AVM Antakya’da Hizmete Açıldı

0
1416

palladium antakya1Tahincioğlu Gayrimenkul, OTA Antakya ve Gençoğlu ortaklığı ile Antakya’da 150 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçirilen Palladium Antakya Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. 9 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen kurdele kesimiyle açılan Palladium Antakya AVM 5 gün boyunca sürecek özel etkinlikler ile eğlencenin ve alışverişin merkezi olacak.

Açılış törenine Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ile çok sayıda protokol üyesi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, törende yaptığı konuşmada, Palladium Antakya Alışveriş Merkezi’nin şehre sağladığı istihdam imkânının yanı sıra şehre bir hareketlilik ve canlılık getireceğini ifade ederek; “Arap Baharı ve Suriye’de yaşanan iç savaş nedeni ile şehrimizde ekonomik kayıplar oldu ve halkımız ruhsal bir sıkıntı içine girdi. Şehrimizde bu dönemde böyle bir sıkıntı varken, Tahincioğlu Holding büyük bir cesaret örneği gösterdi ve Antakya’daki birikime inanarak böyle bir yatırımı gerçekleştirdi. Palladium Antakya Alışveriş Merkezi şehrimize, halkımıza ve esnafımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

palladium antakya2

Törendeki açılış konuşmasında Palladium’un 5. Yılında, markayı Anadolu’da büyüttüklerini söyleyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; “İstanbul Anadolu Yakası’nda 2008 yılında ilki açılan Palladium markasını Antakya’ya taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. 150 milyon dolar tutarındaki bu yatırımı Antakya’ya yapmaktan dolayı son derece mutluyuz. Palladium Alışveriş Merkezi, Antakya’da yapılan en büyük organize perakende yatırımı. Antakya’da yaşamın yeni mozaiği niteliğindeki Palladium’un; tarihi ve kültürel dokusu açısından Türkiye’nin en güzel şehirlerinden Güney’in incisine kazandıracağı yerli ve yabancı markalar, sosyalleşme alanlarıyla bölgenin devam eden kalkınmasına destek olacağına inanıyoruz. Toplamda 2.000 kişinin üzerinde istihdam sağlayacak Palladium Antakya Alışveriş Merkezi, Antakya halkına da sevdikleri ile birlikte huzur, güven ve keyif içerisinde vakit geçirmeleri için fırsat sağlayacaktır” dedi.

palladium antakya3

Konuşmaların ardından, açılış kurdelesi Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ve diğer davetliler tarafından kesildi.

Konuklar daha sonra alış veriş merkezini gezdiler. Başkan Savaş alış veriş merkezi içinde gezerken, bazı mağazalarında açılış kurdelelerini keserek, işyerlerini hizmete açtı ve hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulunarak, bol kazançlar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here