Milletvekili Ergin: “Milletimizle Yaptığımız İttifakı Sandığa Taşıdık”

0
52

sadullah ergin7Ak Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, geçtiğimiz Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında Ak Parti İl binası önünde toplanan partililere hitaben konuşma yaptı. Ergin konuşmasında Recep Tayyip Erdoğan’a rakip gösterilen adayın ve ona destek veren diğer siyasi partilerin çatı’nın altında kaldıklarını söyledi.

Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Ak Parti İl binası önünde kutlama yapmak üzere gelen partililere hitaben yaptığı konuşmada; “Başbakanımıza muhtar bile olamaz denildi. Evet muhtar olamadı doğru. Belediye Başkanı, Milletvekili, Başbakan oldu. Allah’a hamdolsun Cumhurbaşkanı da oldu. Şu anda sonuçlanan seçimleri biliyorsunuz. Karşıda 10, bilmem kaç parti, bilmem ne kadar destekçi, kaç tane gazete ve televizyon vardı. Biz milletimizle yapmış olduğumuz ittifakı sandığa taşıdık.

Kimileri çatı kurdu. O çatının altında kaldılar. Şimdi o çatıcılara bir önerim var. O çatının altından hiç çıkmasınlar, güneş değmez yağmur değmez, o çatının altında kalın. Şimdi artık bu sayfayı kapattık. Önümüzde 2015 seçimleri var. İlmek ilmek dokuyacağız tekrar. İnşallah, 2015 zaferinin kilometre taşlarını beraber döşeyeceğiz. Coşkunuz daha fazla, sevinciniz daha yüksek olsun. Ama bakınız sevinirken başkalarını üzmeyelim. Tadında sevinelim, kimseye rahatsızlık vermeyelim. Cumhurbaşkanımız hayırlı olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here