Ak Parti İl Başkanı Genco; “Bu Zafer Hakk’ın ve Halkın Zaferidir”

0
57

akp il başkanı4Ak Parti Hatay İl Başkanı Murat Genco, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada; “Bu zafer Hakk’ın ve halkın zaferidir. Bu zafer dünya mazlumlarının ve dünya ezilenlerinin zaferidir” değerlendirmesinde bulundu.

Kesin olmayan sonuçların açıklanmasının ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Genco; “Şu ana kadar gelen kesin olmayan sonuçlara göre, ülkemizi girdiği karanlık dehlizlerden çıkaran, üç kuruşa muhtaçken ve IMF dahil tüm dünyaya avuç açmış durumdayken, borç alan değil, borç veren ülke konumuna getiren, tüm dünya mazlumlarına Ensarlık görevi yapan, 12 yıldan beridir yaptığı başbakanlık görevi ile ülkemizi ileri demokrasiyle tanıştıran, her türlü vesayete karşı dimdik durmasını bilen, bizlere çağ atlamanın ne demek olduğunu gösteren, korkusuz, yiğit adam, uzun adam, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığına taşımış durumdayız.

Bu sonuç içteki ve dıştaki tüm Türkiye düşmanlarına halkla savaşılamayacağını, halka rağmen zoraki ittifakların bir toz zerresi kadar önemi olmadığını tüm dünyaya göstermiştir. Bu zafer Hakk’ın ve halkın zaferidir. Bu zafer dünya mazlumlarının ve dünya ezilenlerinin zaferidir” şeklinde görüşlerini açıkladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here