LYS’ye Girecek Öğrenci ve Velilerinden Önemli Uyarı!

0
80

öğrrencilere trafik eziyeti“Yol Güzergâhında Gerekli Tedbirler Alınsın”

Üniversiteye giriş sınavlarının, geçen yıldan bu yana yeniden il merkezlerinde yapılmaya başlanması büyük bir kaosu da beraberinde getirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Antakya’da gerçekleştirilen LYS’ye girmek için yola çıkan öğrenciler ile velileri yolda büyük sıkıntılar yaşarken, bu haftaki sınavlarda da aynı sıkıntıları yaşamanın stresi altına girdiler.

İskenderun-Antakya istikametinde sürdürülen yol çalışmaları, geçen hafta sonu sınava yetişmeye çalışanlara zor anlar yaşattı, tıkanan yolda karşı şeritten yol almak isteyen sürücüler tehlike yarattı. Bakras mevkiinden başlayarak Serinyol’a kadar uzanan yol üzerinde çalışma nedeniyle tek şeritten trafik akışına izin verilirken, çocuğunu sınava yetiştirmeye çalışan sürücüler zor anlar yaşadı. O saatlerde her hangi bir görevlinin olmaması da büyük tepkilere neden oldu.

Sınava girecek öğrenci ve velileri, bu hafta sonu yapılacak LYS sınavları için, gerekli önlemlerin alınmasını, il genelinden sınav için Antakya’ya gideceklerin, geçiş güzergâhlarının rahatlatılmasını talep etti. Çocuklarını stressiz, sağlıklı bir şekilde sınava götürmek isteyen veliler, gerekli tedbirlerin alınmaması durumunda çok ciddi kazaların yaşanabileceğini de özellikle belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here