Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

0
242

masa tenisi5İlimiz Hatay’da Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasında; Erkeklerde İskenderun Eczacılar Odası, Bayanlarda ise Belen Halk Eğitim Merkezi şampiyon oldu.

Hatay kurumlar arası masa tenisi müsabakaları geçtiğimiz hafta sonunda İskenderun ve Antakya’da ayrı-ayrı yapıldı. İskenderun Grup maçları 25 Mayıs’ta, Antakya grup maçları da 31 Mayıs’ta yapıldı. Her iki grupta dereceye giren takımlar arasında 1 Haziran Pazar günü  İl Finali maçlarında kıyasıya mücadelelerin bulunduğu anlar yaşandı.

İskenderun Gurubunda 8 takım Antakya gurubunda 24 kurum takımı olmak üzere toplam 32 erkek takımının katılmış olduğu turnuvalarda Hatay Masa Tenisi Kurumlar arası turnuvaları katılım rekoru kırılmış oldu.

Masa Tenisi İl Temsilcisi Mehmet Sönmez, önümüzdeki sezon bu turnuvaların Tek Devreli Lige dönüştürülerek daha çok maçın zamana yayılması şeklinde yapılması için gerekli hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

masa tenisi6

Yapılan maçlar sonucunda İl Finaline kalan takımlar arasındaki sıralama şöyle oluştu: ERKEKLER: İl Birincisi: İskenderun Eczacılar Odası, İl İkincisi: Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İl Üçüncüsü: Halk Sağlığı İl Müdürlüğü, Dördüncüsü: Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü (A Takımı), İl Beşincisi: Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü (B Takımı), İl Altıncısı: İskenderun Demir-Çelik (İsdemir), İl Yedincisi: Hatay Devlet Hava Meydanları, İl Sekizincisi: Hatay Özel Zengi Koleji.

BAYANLAR: İl Birincisi: Belen Halk Eğitim Merkezi, İl İkincisi: Ağız ve Diş Sağlığı Müdürlüğü, İl Üçüncüsü: İl Sağlık Müdürlüğü (A Takımı), İl Dördüncüsü: İl Sağlık Müdürlüğü (B Takımı). Ayrıca Centilmenlik Ödülünü ise Apaydın İlkokulu Müdürlüğü Takımının oldu.

Bu sıralamaya göre, ilimizi temsilen Bursa ilinde 26-28 Haziranda yapılacak olan Kurumlar arası Türkiye Şampiyonasına Erkeklerde ilk dört sırayı oluşturan: İskenderun Eczacılar Odası, Hatay Esnaf Odaları, Hatay Halk Sağlığı ile Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Grup Maçlarında yarışma hakkı elde etti. Bayanlarda ise birinci olan Belen Halk Eğitimi Merkezi ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here