Körfez İskenderunspor’un Kamp Programı Belli Oldu

0
61

körfez iskenderunspor30Kamp Adresi Kızılcahamam!

2014-2015 futbol sezonunda Spor  Toto 2. Ligi Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Körfez İskenderunspor’un yeni sezon hazırlıkları için kamp yeri ve programı belli oldu. Tercihini yine Ankara Kızılcahamam’dan yana kullan Körfez İskenderunspor, Ankara kampına 16 Temmuz’a gidecek.

Yeni sezon için takımın başına getirilen Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu, İskenderunlu sporseverler arasında büyük hayal kırıklığı olarak nitelendirilirken, 10 Haziran’da başlayan ve 1 Eylül’de son bulacak olan birinci transfer dönemi için şuana kadar futbolcu transferi gerçekleştirilmemesi de eleştiri konusu oldu.

Bütün bu gelişmelerin ışığında yeni sezon için kamp programını belirleyen Körfez İskenderunspor yönetimi, kampın Kızılcahamam’da yapılmasına karar verdi.

Konu ile ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Yeni sezon öncesi 12 Temmuz Cumartesi günü İskenderun 5 Temmuz stadında antrenmanlara başlayacağız. 16 Temmuz günü Kızılcahamam Patalya tesislerinde kamp çalışmaları içi kentimizden ayrılacağız. İlk etap kamp çalışmalarımız 27 Temmuz’da sona erecektir. Ramazan Bayramı nedeniyle futbolculara 3 gün izin verip 1 Ağustos’ta da 2. kamp dönemine devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Aydın 3. etap kamp çalışmalarla ilgili olarak daha sonra bilgi vereceklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here