Hatayspor 22 Ağustos’ta Kongreye Gidiyor

0
151

hatayspor3Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, yönetim olarak 22 Ağustos’ta kongre kararı aldıklarını söyledi. Kongrede tüm ilçeleri kapsayan güçlü isimlerden kurulu bir yönetim için çalışmalarını sürdürdüklerinin de altını çizen Baram, takımın mevcut durumu hakkında bilgiler verirken, kişilerin kulübün yakasından düşmesi gerektiğine işaret etti.

Yönetim Kurulu üyeleri Emir Kavvasoğlu, Sadullah Ergin, Gali Hamzaoğlu, Hatay Tamer ve Murat Ömeroğlu ile birlikte Hatayspor Tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Baram, Hatayspor’u iyi yönettiklerine inandığını söyleyerek; “Hatayspor’u şeffaf bir yönetim anlayışıyla yönettik. Önceki Başkan Hikmet Çinçin döneminde 5,5 milyon lira borçlu aldığımız kulübü daha da borçlandırmadan idare ettik. Daha az gelirle takımı daha iyi noktalara taşımayı başardık. Günümüz şartlarından iyi bir fiyata sattığımız Barış Yardımcı’nın transferinden pay isteyen Hikmet Çinçin’in artık Hatayspor’un yakasından düşmelidir. Çinçin’in yıldırma politikasına karşı dimdik durmaya çalışacağız” dedi ve kulübe destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Hatayspor’a çok sıkıntılı bir dönemde geldiğini anımsatan Baram; “Kulübün başına kendi isteğimizle geldik, play-off’a taşıdık. Bunun semeresini şampiyonluk olarak alamasak da Hatayspor’u, en az parayla en iyi şekilde yönetmeye çalıştık. Yönetim olarak 22 Ağustos’ta kongre kararı aldık. Bu tarihte çoğunluk sağlanmazsa 29 Ağustos’ta kongremizi ve yeni yönetimimizi belirleyeceğiz. Amacımız tüm ilçeleri kapsayan güçlü isimlerden kurulu bir yönetim oluşturmaktır. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Daha sonra futbolcu kadrosuyla ilgili bilgiler veren Baram, altyapıdan Ömer Kızıldağ, Alim Berk Kılıç, Süleyman Tekden, Emin Altunay ve Saruhan Kanat’ın imza atacaklarını, transferi kesinleşen oyuncuların da Malatyaspor’dan Halil Zeybek, Diyarbakır Diski’den Bülent Kalecikli, Karagümrükspor’dan Doğancan Otman, Karagümrükspor’dan Cihan Kaan Kaptan olduğunu belirtti.

Baram, yeni sezonda Barış Yardımcı, Mehmet Enes Sığırcı, Güney Atılgan, Bilal Gücüyetmez, Hasan Küçcük, Volkan Serim, Taylan Eliaçık, Erhan Çatalçam, Onur Garip, Gürhan Gürsoy ve Caner Bulut’un kendileri ile olmayacağını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here