Körfez İskenderunspor’un Gençleri Göreve Hazır!

0
143

körfez iskenderunspor11İlker Dağ, Kaleci Suphi Dağ ve Yiğit Çam Gelecek Vaat Ediyor…

Yetenekli bir kadro oluşturan Körfez İskenderunspor’da forma savaşı kıyasıya sürerken, genç futbolcular da kendilerini gösterme çabası içinde girdi. Takım içinde giderek tecrübe kazanan, genç ancak bir o kadar da başarılı futbolcular bulunurken, bunlardan İlker Dağ, Kaleci Suphi Dağ ve Yiğit Çam göze çarpanlar olarak ön plana çıkıyor.

Gelecek vaat eden futbolcular arasında sayılan İlker Dağ, orta saha mevkiinde yetenekli ve her daim hazır bir futbolcu olarak göz dolduruyor. Genç İlker, görev verilmesi halinde teknik heyeti mahcup etmeyecek bir performansla çalışıyor ve ‘hazırım’ mesajı veriyor.

Körfez İskenderunspor’un bir diğer yeteneği ise genç kaleci Suphi Dağ! Suphi Dağ, deneyimli ve başarılı kaleci Kadir Tütüncü’nün yanında, kaleci antrenörlerinden çok şey öğrenerek her geçen gün kendini biraz daha geliştiriyor. Suphi’nin antrenmanlardaki gayreti de alkış topluyor.

Takımın forvet hattı için düşünülen genç Yiğit Çam da diğer iki yetenekli arkadaşı gibi çok çalışıp, forma bekleyen isimlerden biri. Yiğit Çam, değişik özellikleriyle Körfez İskenderunspor’un forvet hattı için her zaman alternatif olabilecek bir oyuncu olarak değerlendiriliyor.

Öte yandan Körfez İskenderunspor yöneticilerinin böylesi genç yeteneklere ve İskenderun çocuklarına kadrosunda yer vermesi ilçe ve bölge genelinde olumlu bulunuyor. Kadrodaki diğer gençlerin de ağabeylerinin yardımıyla tecrübe kazanıp, daha iyi olacaklarına kesin gözüyle bakılıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here