Plaj Futbolunda Arsuz Gözcüler Şampiyon Oldu

0
182

plaj futbolu5Rekabete ve büyük çekişmelere sahne olan Türkiye Plaj Futbolunun İskenderun etabı final maçıyla son buldu. 8 takımın karşı karşıya geldiği mücadele sonunda, finalde İskenderun Logos takımını penaltılarla geçen Arsuz Gözcüler İskenderun şampiyonu oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun ortaklaşa düzenledikleri plaj futbolu turnuvasının İskenderun etabı tamamlandı. Finalde İskenderun Lagos takımı ile Arsuz Gözcüler takımı karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmada rakibi karşısında 3-0 öne geçen İskenderun Lagos takımı skoru koruyamadı ve ilerleyen dakikalarda Arsuz Gözcüler takımı skoru eşitledi. Karşılaşma 3-3 berabere bitince penaltı atışlarına geçildi.

Penaltı atışlarında üstünlük sağlayan Arsuz Gözcüler, İskenderun şampiyonu oldu. Turnuvada en centilmenler hakemler olurken, gol krallığı ödülü iki kişinin 8 gol atması nedeniyle yazı tura sonunda belirlendi. Hakan Ateş kura sonunda gol krallık ödülünü aldı.

Turnuva sonrasında kısa bir konuşma yapan Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, bu turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ederken; “Gerçekten çok güzel ve seviyeli bir plaj futbolu izledik ve takımlarda taraftarlara çekişmeli maçlar izlettirdi. Bu tesisi bizlere veren ve gerekli samimiyeti gösteren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e de çok teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here