Türkiye Kupasında Tur Savaşı

0
46

türkiye kupası23. Lig Temsilcilerimiz Kırıkhanspor ile Payas Belediyespor 1975 Kupa İçin Kapışacaklar…

Türkiye Kupası 1. tur maçları bugün oynanacak. 3. Lig temsilcilerimiz Kırıkhanspor ile Payas Belediyespor 1975’in rakip olarak karşılaşacağı 1. tur maçlarında Erzin Belediyesi ise Osmaniye Futbol Kulübü karşısında tur arayacak.

Lig maçında rakibi Tutap Şekerspor’u 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Kırıkhanspor’da hedef şimdi kupada tur atlamak. Kırıkhansporlu futbolcular, Teknik Direktör Mehmet Ak için ayrı bir önem taşıyan  karşılaşmaya oldukça moralli ve dinlenerek hazırlandı.

Geçtiğimiz sezon Payas Belediyespor 1975’i 3. Lige taşıyan Teknik Direktör Mehmet Ak bu maçta eski takımına karşı tur sınavı verecek. Payas’ta oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Bu karşılaşma için çok sayıda taraftarın Kırıkhan’dan Payas’a gideceği öğrenildi.

Teknik Direktör Mehmet Ak, her geçen gün daha iyiye gittiklerini kaydederek; “Taraftarlarımızın her zaman yüzünü güldürmeyi amaçlıyoruz ve onlardan Payas Belediyespor 1975 karşılaşmasında da destek bekliyoruz” dedi.

Payas Belediyespor 1975 ile Kırıkhanspor mücadelesinde Hüdaverdi Savcı, Bekir Can Tahiroğlu, Mustafa Akkuş hakem üçlüsü görev yapacak.

Öte yandan 3. Ligdeki diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor ise Osmaniye Futbol Kulübünü sahasında konuk edecek. Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadında saat 15.00’te başlayacak olan karşılaşmayı Onur Salık, Necdet Çelik, Murat Tek baş hakem üçlüsü yönetecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here