Kırıkhanspor’dan ‘Vefa’lı Hareket!

0
81

kırıkhanspor12Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor’un yönetim kurulu, kulübe maddi ve manevi yardımlarda bulunanlara plaket takdim etti. Kırıkhan’da sporun ve Kırıkhanspor’un vazgeçilmez bir unsur olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Hacı Kocacık, Kırıkhanspor’un başarısı için birlik olunması gerektiğini belirtti.

Kırıkhanspor yöneticileri, takıma en büyük destek veren Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u makamında ziyaret ettiler. Kırıkhanspor’a her konuda maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen Başkan Ayhan Yavuz’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık; “Spor ve Kırıkhanspor Kırıkhan’ın vazgeçilmez unsurudur. Binlerce insanımız Kırıkhanspor’a gönül vermiş ve onun başarısını arzuluyorlar. Kulüp yöneticileri kadar ilçe yöneticileri de takımın sorumluluğu taşıyor. Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, bizlere her türlü ve her konuda destek veriyor. Kırıkhanspor’un başarılı olması için herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerek. Taraftarlarımızla, yöneticilerimizle, futbolcularımızla Kırıkhanspor’un başarısı için el ele veriyoruz. Bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren bir kadro oluşturuyoruz. Bizleri bu noktada destekleyen Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’a teşekkür ediyoruz” dedi ve belediye başkanına plaketini takdim etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ayhan Yavuz da; “İlçenin gelişimi ve tanıtımı kadar gençlerin kahve köşeleri ile yanlış alışkanlıklardan uzak kalması için sportif faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Kırıkhan’ın 3.ligdeki temsilcisi Kırıkhanspor’un başarısı için elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kırıkhanspor yöneticiler, Kırıkhanspor’a maddi yardımlarda bulunan MHP İlçe Başkanı Murat Adal, Müteahhit Mehmet Kalı ve Ali Meto’ya da plaket takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here